TJÄNSTER

Här på Dahlin redovisning så står vi till förfogande med flera olika tjänster inom redovisning. 

LÖPANDE REDOVISNING

Ge oss underlagen - Vi ger dig koll på siffrorna.
Vi tar hand om hela processen. Oavsett om du vill lämnade underlag digitalt eller på papper är det enda du behöver göra att lämna underlagen till oss. Vi ser till att redovisningen är uppdaterad och ger dig uppföljning som du kan använda som verktyg i din verksamhet.

Vi hjälper dig att veta vilken lön du kan ta ut eller hur du ligger till med skatteinbetalningar. Om du vill hjälper vi dig att sätta ekonomiska mål och håller koll på om du är på väg åt det håll du drömmer om.

DIGITALISERING

Behöver du hjälp i omställningen till ett helt digitalt flöde.

 

Tillsammans tittar vi på den process du har idag och hjälper dig att hitta ett digitalt flöde som effektiviserar ditt arbete och ger dig nya tydliga rutiner och bättre koll på din verksamhet.

 

 

LÖN

Vi hjälper er med hel löneprocessen från tidrapport till rapportering till Skatteverket.

SÖKA FINANSIERING

Har du en riktigt bra idé som du vill söka finansiering till? Vi hjälper dig att förvandla din idé till en riktigt bra finansieringsansökan.

Vi skriver t.ex ansökningar om projektfinansiering, EU-stöd, investeringsbidrag, innovationsbidrag mfl.

STARTA EGET RÅDGIVNING

Vi har varit där själva. Nu är det vår tur att hjälpa till med allt du behöver veta som nybliven företagare.

 

Vi ger dig svar på det du undrar, hjälp med redovisningsprogram och vägledning i att lägga upp rutiner. Vi ser till att du kommer igång och att det blir enkelt för dig.

 

 

 

 

RÅDGIVNING

Vill du kolla att din bokföring stämmer, få hjälp att flerårsplanera din ekonomi, räkna om din K10a eller planera för hur du ska ta ut lön under året? Vi kan hjälpa dig med t,ex:

 

- Budget och plan för uppföljning

- Likviditetsplan

- Ge coaching till dig som bokför själv

BOKSLUT

Vi hjälper dig också med bokslut, årsredovisning och deklaration om du gör din egen bokföring.

KORTUPPDRAG

Har du ett register du behöver digitalisera. Eller ska ni göra ett systembyte och behöver förstärkning under en period. Vi kan mycket mer än bara redovisning.

Fråga oss!


Maja Dahlin

Redovisningskonsult och ägare

DAHLIN REDOVISNING
Mail: hej@dahlinredovisning.se

Telefon: 0702-76 89 48

 

 

Ekonomi ska vara enkelt – ett verktyg för att styra verksamheten i den riktning du vill. Medan du fokuserar på det just du är duktig på tar vi hand om redovisningen och hjälper dig att förstå siffrorna för att veta hur ditt företag går.

 

Vi sköter allt inom ekonomi för små och medelstora företag på vår redovisningsbyrå i centrala Norrköping. Men vill ni att vi kommer till er eller ses online istället går det såklart lika bra.